Uitgebreide en veelzijdige catering
Catering voor uw feest of partij

Beneman catering

Buffetten en hapjes voor uw feest of partij

Bent u op zoek naar een professionele catering service in de regio Winterswijk? Welkom bij Beneman catering in Vragender!

Van uw zakelijke event, familiebijeenkomst, bruiloft of een ander feest maken wij een culinaire beleving. Al jarenlang verzorgen wij met veel plezier de catering van kleine en grote feesten en partijen in de regio van Winterswijk.

Kies voor één of meerdere van onze beproefde menu´s en concepten of stel met ons uw eigen menu samen. Houdt u van extra beleving, kies dan voor life cooking, een walking dinner of bijvoorbeeld onze Beer & Foodtruck. Onze koks zorgen voor een stijlvolle presentatie van het menu terwijl onze bediening uw gasten professioneel verzorgt.

Lees op deze pagina verder over onze uitgebreide catering service in de regio Winterswijk. U vindt een uitgebreide beschrijving van al onze buffetten, hapjes, barbecue, tapas en desserts. Laat u inspireren!

Heeft u speciale wensen of wilt u direct een aanvraag doen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via 0544371271

Met gastvrije groet,
Team Beneman

Heeft u gasten uitgenodigd die u graag heerlijke hapjes wilt voorzetten, zonder dat u daarvoor zelf uren in de keuken hoeft te staan? Bij Beneman catering verzorgen we dit graag voor u. Laat u inspireren in ons uitgebreide hapjes menu.

Voor gezelschappen vanaf 15 personen kunt u kiezen voor een van onze buffetten. Wij beschikken over een grote variatie aan mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor Aziatische wok, Spaanse tapas of een overheerlijk Hollandse stamppotbuffet. Bent u benieuwd? Bekijk dan ons buffetmenu.

Barbecueën was nog nooit zo eenvoudig! Bestel een van onze all-inclusive grillbuffetten. Behalve verschillende luxe vleessoorten zijn ook salades, brood en sauzen inclusief. Daarmee heeft u alle ingrediënten voor een heerlijke barbecue in huis. U kunt het vlees zelf bereiden, al kunt u daarvoor ook onze kok inhuren.

Met onze Smoker BBQ ,Ofyr, Green egg en Beer & Foodtruck maken we er echt een feestje van. Uit onze nostalgische truck toveren we de meest verrukkelijke streetfoodgerechtjes en op onze Oklahoma Smoker bereiden we luxe en smaakvol vlees.

Onze catering service in de buurt van Winterswijk is beschikbaar in de hele regio Achterhoek en Twente. We komen graag naar u toe!
Neem telefonisch contact op of laat een bericht achter voor het bestellen van de gewenste catering service of het ontvangen van een offerte op maat.

Catering Achterhoek- Catering Oost Gelre- Catering Winterswijk- Catering Aalten