Workshops

Bekijk hieronder ons aanbod in de categorie workshops. Je kunt kiezen uit:

Barbecue-grill Workshop – Cocktails maken – Kookworkshop

Barbecue-grill Workshop

(te boeken vanaf 15 personen)

Jullie worden ontvangen met een drankje uiteraard. Hierna krijgen jullie allemaal een schort en koksmuts uitgereikt, en gaan jullie in kleine groepjes van 2 a 3 personen onder leiding van onze grillmeister/kok aan het werk met de aan jullie uitgereikte recepten. Jullie krijgen per groep een recept met een kratje met ingrediënten/producten uitgereikt. De bedoeling is dat jullie het betreffende recept gereed maken om op de Grill/Ofyr of Smoker te leggen. Wanneer iedereen klaar is en alle gerechten de juiste garing hebben gekregen, gaan we met z’n allen aan tafel. En eten/proeven we van elkaars gerechten! Uiteraard krijgt het team dat het beste heeft gekookt/gegrild de gouden koksmuts uitgereikt! Het is mogelijk, dat sommige teams meerdere recepten/opdrachten krijgen.


Tijdsduur: 3,5 tot 4 uur in totaal – 49,95 p.p.


Optioneel: 4 uur All-in drankenarrangement (bier, fris, wijn) 27,50 p.p. op basis van zelfbediening
 
Samenstelling BBQ Workshop:
   Warm gerookte Zalmfilet – Rib Roast/ Bavette – Gevulde varkenshaas – Gegrilde Kip – Pork belly burned ends – Sticky Cauliflower (Gegrilde bloemkool)
 Aanvulling met Rauwkost, gemengde sla, aardappelsalade, garlic bread
 Dessert: Bacon ice cream – gegrild suikerbrood met gemarineerde aardbeien
 
Al met al een leuke, leerzame en smakelijke middag of avond!

Cocktails maken

Deze workshop biedt u  en uw collega’s de mogelijkheid om onder begeleiding van een echte flairbartender de basisbeginselen van het cocktailshaken onder de knie te krijgen.  Je gaat zelf aan de slag en worden er een aantal verschillende cocktails gemaakt die u uiteraard zelf ook mag proeven! Deze workshop is ideaal als bedrijfsuitje, want het is een gezellige en trendy activiteit die zowel actief als leerzaam is!

Prijzen

15-25 personen – 29,50 p.p.
26-50 personen  27,50 p.p.

Tijdsduur: ca. 1,5 – 2 uur

Kookworkshop

Samen koken is gezellig, origineel en ook nog eens erg smakelijk!U kunt deze kookworkshops boeken als activiteit voor uw bedrijfsuitje of als familie-, buurt-, vrienden/vriendinnen- of vrijgezellenfeest. Onder begeleiding van een professionele chef-kok gaat u zelf aan de slag om de lekkerste gerechten te bereiden.Na afloop van de workshop volgt dan als afsluiting het gezamenlijke diner! Deze kookworkshops worden compleet verzorgt inclusief alle materialen, ingrediënten, keukenschorten, recepturen en de afwas, dit alles onder begeleiding van onze koks!


Prijzen

Culinaire Kookworkshop – Vanaf 12 personen

Heerlijk 3 gangen diner incl. 1 consumptie – tijdsduur: 4 uur – 75,- p.p.

Drankenarrangement:
Onbeperkt 2 uur – 15,00 p.p.
Onbeperkt 4 uur – 19,50 p.p.

Wijnarrangement 
22,50 p.p.


Kookdemonstratie: Ook is het voor groepen vanaf 30 personen mogelijk om een kookdemonstratie te volgen, waarbij de kok de gerechten voorbereid, en u in kleinere groepen allemaal zorg draagt voor een bepaald onderdeel van het Diner/Proeverij, welke u na afloop zelf kunt nuttigen! Prijzen op aanvraag!

Catering Achterhoek- Catering Oost Gelre- Catering Winterswijk- Catering Aalten