Outdoor arrangementen en funactiviteiten

Bekijk hieronder ons aanbod in de categorie outdoorarrangementen en funactiviteiten. Je kunt kiezen uit:

Buggyrally – Quadrijden – Lasergamen – Bubbelbal – Handboogschieten – Highlandgames – Klootschieten
Klootgolf – Paintball – Schutterskermis – Toiletracers – Vragenderveen excursie

Buggyrally

Een stoer en uitdagend bedrijfsuitje of personeelsfeest!


Prijzen Buggyrally


1 uur (in combinatie met andere activiteiten)
59,- excl. Btw  per persoon vanaf 20 personen

Buggyarrangement 3,5 uur vanaf 10 personen
95,00 excl. Btw per persoon

Inclusief:
Koffie met lekkers
1 drankje in de pauze
Beschermbrillen
Programma uitleg
Groepsopdrachten en vragen

Voorbeeld Programma 3,5 uur

Tijden: starttijd 14:00 of 17:00 uur (andere tijden in overleg)

14:00 uur
Ontvangst met koffie en iets lekkers

14:20 uur
Welkomstwoord door de tourbegeleider en uitleg over het programma en de richtlijnen.
Maken van een leuke groepsfoto. Instappen per 2 personen in de buggy’s. Uitdelen gratis beschermbrillen

14:30 uur
Start van de puzzeltroute waarbij je met 2 personen in een buggy (bestuurder en navigator) een mooie route met verharde wegen aflegt.
O.a. navigeren aan de hand van bolletje-pijltje en foto’s Onderweg het eerste spel: “Het Pitstop spel”

15:30 uur
Aankomst bij een restaurant voor een pauzedrankje. Inbegrepen is één alcohol vrij drankje p.p.

16:00 uur
Vervolg puzzelroute

17:00 uur
Alle buggy’s retour bij de Restaurant Beneman

17:30 uur
Gezellig Diner, BBQ of koud en warm buffet (meerprijs)

Tijdsduur: 3,5 uur


Minimaal 10 personen /2 personen per buggy. Bij minder personen wordt 10 deelnemers doorberekend. Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per buggy. Bij gezelschappen met een oneven aantal personen geldt een toeslag van €29,50 voor de buggy voor enkel gebruik. Overige consumpties en gebruiken o.b.v. nacalculatie. De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2021.

Quadrijden

Quadrijden is spectaculair, sportief en avontuurlijk! Je bestuurt de quad over een uitdagend behendigheidsparcours met mooie kuilen, scherpe bochten en flinke hoogte verschillen. Quad rijden is vooral gericht op behendigheid en souplesse. Het is een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, als onderdeel van jouw bedrijfsuitje of als activiteit binnen een groter evenement. Door het gemak waarmee de quad te berijden is, is deze activiteit geschikt voor jong (v.a. 17 jaar) en oud en man en vrouw. Indien gewenst kunt u ervoor kiezen om aan de zijlijn een drankje te drinken.Een echte aanrader voor lefgozers! Er wordt begonnen met enkele inrijrondes om kennis te maken met de quad en het parcours. Daarna zal in manches gekeken worden, welke deelnemer zich de winnaar mag noemen. Er wordt uitgegaan van 1 quad per 5 deelnemers, welke om de beurt kunnen rijden. Men dient zelf te zorgen voor beschermende kleding, voor een helm wordt gezorgd. Bijzonderheden: deze activiteit geschiedt geheel op eigen risico!

Prijzen


Vanaf 10 personen – 59,00 p.p. – duur 2 uur

Vanaf 10 personen incl. BBQ – 75,00 p.p. – duur 2 uur

Opties: beschermende overall 3,95 p.st.
Voor kleinere of grote groepen brengen wij graag een speciale offerte uit!

Lasergamen

Voordat het spel begint is het mogelijk om uit meerdere games te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de populaire game Fortnite! Wij beschikken over zeer professionele lasergame pistolen en verzorgen de begeleiding, materialen en het transport. Hoe wordt Lasergamen op locatie gespeeld? Het is mogelijk om uit verschillende spelopties te kiezen. De eerste optie is dat iedere speler voor zichzelf speelt. Aan het einde van het spel zal er één speler tot winnaar gekroond worden. Ook is het mogelijk om de strijd aan te gaan met elkaar in verschillende teams. Het is bij deze spelvorm dan ook niet nodig om voor elke deelnemer een lasergame pistool te huren. Dit is een kleine selectie uit de verschillende spelopties. Het is al fantastisch om als toeschouwer te kijken hoe je medespelers fanatiek aan het lasergamen zijn.

Als basis wordt er aangeraden om na 10/12 minuten te wisselen van spelers in het veld, maar uiteraard kunnen wij deze tijden aanpassen naar de wensen van de klant. Doordat er veel opties mogelijk zijn kunnen wij Lasergamen speciaal op maat maken naar jouw eigen wensen. Het is mogelijk om uit verschillende spelvormen te kiezen. Denk hierbij aan spellen zoals het welbekende Fortnite, Capture the flag, Free for all, Team Death Match, Lastmanstanding of een zelf bedachte game op maat.

Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij het aantal laserguns in, maken wij de teams en kijken wij hoeveel speeltijd nodig zal zijn. Voordat we beginnen met lasergamen krijgt iedereen een korte uitleg over het gebruik van de wapens, de spelvormen en overige afspraken. Binnen elk team kunnen de spelers eventueel verschillende rollen aannemen zodat iedereen een eigen taak heeft. Ben jij een geweldige sniper die zijn tegenstander van 150 meter neerschiet of ben jij toch de bommenwerper?


Prijzen

1 uur vanaf € 225,00
1,5 uur vanaf € 275,00
2 uur vanaf € 325,00


www.lasergamengelderland.nl

BubbelBal

Bij BubbelBal kun je een partij Bubble Football spelen. Bij BubbelBal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen BubbelBal. Bij BubbelBal gaat het niet om de prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de BubbelBallen kun je een partijtje BubbelVoetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Naast voetbal zijn er diverse spelvarianten mogelijk.

Door de grote plastic bal, die je draagt tijdens BubbelBal, kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt staat BubbelBal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. Naderhand zal er ook met plezier worden nagepraat over de activiteit. BubbelBal is een ideale activiteit voor een verenigingsdag, vrijgezellendag, bedrijfsuitje, vriendenweekend of kinderfeestje. Het is de ideale activiteit voor zowel kinderen als volwassenen.


Bubbelbal Arrangement (va 10 personen)

1 uur bubbelbal incl. begeleiding/uitleg – keuze uit hoofdgerecht v/d kaart of BBQ
42,50 p.p.


Bubbelbal & Archery Attack Arrangement (va 10 personen)

1 uur bubbelbal + 1 uur Archery Attack  incl. begeleiding/uitleg (= 2 uur) – keuze uit hoofdgerecht v/d kaart of BBQ
52,50 p.p.

Hand- en kruisboogschieten

Een leuke en sportieve activiteit, die geschikt is voor jong en oud! Het spel vereist wel enige concentratie en zelfbeheersing van de deelnemers! Onder de hoede van een wedstrijdbegeleider krijgt u een workshop hand- en/of kruisboogschieten, en aansluitend een competitie. Hoeveel banen? Het aantal banen en hoelang u wilt schieten bepaalt u zelf. Ons advies is echter: maximaal 15 pers. per baan per uur. (dus 2 banen a 2 uur x 15 pers. = max. 60 pers.)


Prijzen


175,- per baan – excl. Btw.
275,- per 2 banen – excl. Btw.


Tijdsduur: ca. 1,5 uur  incl. begeleiding

Highland games

Schotse spelen.Laat de Schot in je los tijdens dit oergezellige sportieve bedrijfsuitje. U heeft er waarschijnlijk al eens van gehoord! De highlandgames oftewel de Schotse Spelen. Deze spelen verenigen alle disciplines waar een goed teamspel aan moet voldoen: kracht, samenspel, communicatieve vaardigheden, teamgeest en een hele hoop plezier! De Highland games zijn niet voor niets een van onze echte teambuildings groeps- en bedrijfsuitjes! Een heerlijk sportief dagje uit en uiterst geschikt voor teambuilding. Wat staat je te wachten tijdens de Highland games?
Voor we de oermens in je loslaten, krijgen jij en je team een uitgebreide speluitleg en worden jullie in originele Schotse kledij gehesen, wat de nodige hilariteit oplevert. Het toernooi bestaat uit verschillende krachtmetingen: voorhamerslingeren, touwtrekken, boomstam werpen, kogelstoten, zagen, spijkerbroek hangen en whisky vat werpen.Onder luid gejuich (en heel veel gelach) van je medestrijders leggen jullie de beproevingen af. Aan het eind van het toernooi verzamelen jullie je bij het beginpunt en krijg je te horen welk team de onbetwiste winnaar is.


Prijzen


15-25 personen – 25,00 p.p.

26-100 personen – 20,00 p.p.


Tijdsduur: ca. 1,5 – 2 uur

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Klootschieten

Klootschieten is een typisch Achterhoekse sport. Je wordt ingedeeld in 2 (of meer) groepen. Je loopt een bepaalde route en moet in zo min mogelijk worpen met een kloot de afstand afleggen. Na een korte instructie ga je zelf, met routekaart, hark, scorekaart en een zak met drie kloten op pad. 


Prijzen


8-100 personen – €5,00 p.p.

Extra’s:
Statiegeld klootschietbal €20,00

Klootgolf

Samen met uw gezelschap gaat u 10 holes lang klootgolfen. Dit is eigenlijk een combinatie tussen golfen en klootschieten, maar u komt nu onderweg ook nog eens 10 holes tegen. U dient deze te putten alvorens u verder gaat, naar de volgende hole.Ook bij dit spel strijdt u met 2 teams tegen elkaar, waarbij het principe geldt, dat de achterliggende bal telkens aan slag is (men probeert het andere team in te halen). Alle slagen dienen duidelijk op het scoreformulier te worden genoteerd.Het team dat in het minst aantal slagen het hele parcour, inclusief de holes, af weet te leggen is de winnaar!! Verder is het verplicht als hoofdbescherming een helm  te dragen!


Prijzen


Vanaf 8 personen – 12,50
incl. koffie met plaatcake, 2 drankjes naar wens. Speluitleg – Drankjes voor onderweg – Prijsuitreiking

Kinderen t/m 12 jaar – 6,00
 
Tijdsduur: ca. 2 uur.

Paintball

Een spannend actiespel met verfkogels, waarbij 2 groepen strijden om elkaars vlag te veroveren op een terrein vol natuurlijke en kunstmatige obstakels in ons speciale Paintball bos, zoals bomen, kuilen, vijvers, bunkers en loopgraven. De basis van paintball is het beste te vergelijken met het spel ‘vlag veroveren’. Men schakelt elkaar uit door de tegenstander te raken met een verfkogel. De verfkogels worden afgevuurd door een speciaal voor dit spel ontworpen luchtdrukgeweer. Naast het geweer krijgt iedere deelnemer ook een overall, een full-face masker en een magazijn vol verfkogels. Paintball is ongevaarlijk, mits men zich aan de regels houdt. Daarom zal het spel altijd onder begeleiding van een Marshall (scheidsrechter) gespeeld worden. Wij raden u aan om tijdens het paintball makkelijke, sportieve kleding en stevig schoeisel te dragen. Daarnaast zijn een goed humeur en een sportieve instelling ook voorwaardelijk voor een geslaagde activiteit! Paintball is erg leuk voor jong en oud, en valt onder alle weersomstandigheden goed te spelen!


Prijzen

Vanaf 10 personen – 27,50
incl. 50 kogels per persoon – Tijdsduur: ca. 2 uur

Paintball inclusief Grillbuffet 1 (exclusief drankjes) – 49,50 p.p.

Schutterskermis

Tijdens de schutterskermis komen diverse schietdisciplines aan bod waaraan iedereen op een veilige manier kan deelnemen. De deelnemers krijgen instructies en tonen vervolgens de doeltreffendheid bij o.a. handboogschieten, luchtdrukgeweerschieten en darten. Aan het einde van het arrangement wordt de  beste schutter per onderdeel benoemd. Dit arrangement is altijd een schot in de roos!


Prijzen


Vanaf 25 personen – 22,50 p.p.

Toiletracers

Directieleden, leraren, politieagenten, ministers, secretaresses maar natuurlijk ook kinderen (vanaf 12 jaar) kunnen allemaal de pot op! Bijna iedereen kan rijden op de Toilet Racers. Maar niet alleen het racen op deze toiletpotten is geweldig, ook voor de toeschouwers is het buitengewoon vermakelijk om naar te kijken. Aandacht en succes verzekerd wanneer u de Toilet Racers huurt voor bijvoorbeeld, een evenement, een examenstunt, een schoolfeest, een bedrijfsfeest of een opening.

Prijzen


Vanaf 10 personen – 400,-
Tijdsduur: ca. 2 uur

Vragenderveen excursie

Ga eens mee met deze spannende tocht, dwars door de prachtige natuur van het Vragenderveen! U gaat onder begeleiding van een gids over het smalle en onzichtbare pad van het bijna mysterieuze moeras van het Vragenderveen. U krijgt hierbij alle spannende en educatieve onderdelen van het Veen te zien! Zorg wel voor laarzen en evt. droge kleding, want we kunnen niet garanderen dat u het droog houdt. Start: Bij Restaurant Beneman. De tocht is geheel op eigen risico!

Prijzen


Diverse arrangementen mogelijk vanaf 8 personen:
 
Vragenderveen arrangement
Ontvangst met koffie of thee en Achterhoekse pillewegge
Veenexcursie (onder begeleiding van gids)
€11,00 p.p.
 
 
Vragenderveen en Pannenkoeken arrangement
Ontvangst met koffie of thee en Achterhoekse pillewegge
Veenexcursie (onder begeleiding van gids)
Pannenkoek en 1 consumptie bij terugkomst
€18,50 p.p
 
Vragenderveen en  Barbecue arrangement
Ontvangst met koffie of thee en Achterhoekse pillewegge
Veenexcursie (onder begeleiding van een gids)
Barbecue (div. salades en 5 soorten vlees)
€27,50 p.p.
 
Ook diverse andere combinatie’s mogelijk zoals:
Vragenderveen en high tea                    
€25,00 p.p.

Vragenderveen en Highlandgames
€27,50 p.p.

Vragenderveen en paintball
€35,00 p.p.

Catering Achterhoek- Catering Oost Gelre- Catering Winterswijk- Catering Aalten