Outdoor arrangementen en funactiviteiten

Bekijk hieronder ons aanbod in de categorie outdoorarrangementen en funactiviteiten. Je kunt kiezen uit:

Buggyrally – Quadrijden – Lasergamen – Bubbelbal – Handboogschieten – Highlandgames – Klootschieten
Paintball – Schutterskermis – Vragenderveen excursie

Buggyrally

Een stoer en uitdagend bedrijfsuitje of personeelsfeest!

Uitsluitend te boeken als onderdeel van een activiteitenprogramma met minimaal 50 pers.


Prijs op Aanvraag

Quadrijden

Quadrijden is spectaculair, sportief en avontuurlijk! Je bestuurt de quad over een uitdagend behendigheidsparcours met mooie kuilen, scherpe bochten en flinke hoogte verschillen. Quad rijden is vooral gericht op behendigheid en souplesse. Het is een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, als onderdeel van jouw bedrijfsuitje of als activiteit binnen een groter evenement. Door het gemak waarmee de quad te berijden is, is deze activiteit geschikt voor jong (v.a. 17 jaar) en oud en man en vrouw. Indien gewenst kunt u ervoor kiezen om aan de zijlijn een drankje te drinken.Een echte aanrader voor lefgozers! Er wordt begonnen met enkele inrijrondes om kennis te maken met de quad en het parcours. Daarna zal in manches gekeken worden, welke deelnemer zich de winnaar mag noemen. Er wordt uitgegaan van 1 quad per 5 deelnemers, welke om de beurt kunnen rijden. Men dient zelf te zorgen voor beschermende kleding, voor een helm wordt gezorgd. Bijzonderheden: deze activiteit geschiedt geheel op eigen risico!

Prijzen

Beneman estafette € 67,50 p/p (uitsluitend te boeken in combinatie met een BBQ of buffet)

(minimaal 15 personen)

Beneman Teambuilding € 95,- p/p (uitsluitend te boeken in combinatie met een 3 – gangen diner, BBQ of buffet)

(minimaal 10 personen)

Beneman Off the road tocht € 165,- p/p (uitsluitend te boeken in combinatie met een 3 – gangen diner, BBQ of buffet)

(Minimaal 10 personen)


Incl. beschermende overall
Voor kleinere groepen brengen wij graag een speciale offerte uit!

Lasergamen

Voordat het spel begint is het mogelijk om uit meerdere games te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de populaire game Fortnite! Wij beschikken over zeer professionele lasergame pistolen en verzorgen de begeleiding, materialen en het transport. Hoe wordt Lasergamen op locatie gespeeld? Het is mogelijk om uit verschillende spelopties te kiezen. De eerste optie is dat iedere speler voor zichzelf speelt. Aan het einde van het spel zal er één speler tot winnaar gekroond worden. Ook is het mogelijk om de strijd aan te gaan met elkaar in verschillende teams. Het is bij deze spelvorm dan ook niet nodig om voor elke deelnemer een lasergame pistool te huren. Dit is een kleine selectie uit de verschillende spelopties. Het is al fantastisch om als toeschouwer te kijken hoe je medespelers fanatiek aan het lasergamen zijn.

Als basis wordt er aangeraden om na 10/12 minuten te wisselen van spelers in het veld, maar uiteraard kunnen wij deze tijden aanpassen naar de wensen van de klant. Doordat er veel opties mogelijk zijn kunnen wij Lasergamen speciaal op maat maken naar jouw eigen wensen. Het is mogelijk om uit verschillende spelvormen te kiezen. Denk hierbij aan spellen zoals het welbekende Fortnite, Capture the flag, Free for all, Team Death Match, Lastmanstanding of een zelf bedachte game op maat.

Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij het aantal laserguns in, maken wij de teams en kijken wij hoeveel speeltijd nodig zal zijn. Voordat we beginnen met lasergamen krijgt iedereen een korte uitleg over het gebruik van de wapens, de spelvormen en overige afspraken. Binnen elk team kunnen de spelers eventueel verschillende rollen aannemen zodat iedereen een eigen taak heeft. Ben jij een geweldige sniper die zijn tegenstander van 150 meter neerschiet of ben jij toch de bommenwerper?


Prijzen

1,5 uur Lasergamen Incl. Bbq of buffet ( minimal 15 personen)

€49,50 p/p

BubbelBal

Bij BubbelBal kun je een partij Bubble Football spelen. Bij BubbelBal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen BubbelBal. Bij BubbelBal gaat het niet om de prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de BubbelBallen kun je een partijtje BubbelVoetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Naast voetbal zijn er diverse spelvarianten mogelijk.

Door de grote plastic bal, die je draagt tijdens BubbelBal, kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt staat BubbelBal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. Naderhand zal er ook met plezier worden nagepraat over de activiteit. BubbelBal is een ideale activiteit voor een verenigingsdag, vrijgezellendag, bedrijfsuitje, vriendenweekend of kinderfeestje. Het is de ideale activiteit voor zowel kinderen als volwassenen.

1,5 uur Lasergamen Incl. Bbq of buffet ( minimaal 15 personen)

€47,50 p/p

Hand- en kruisboogschieten

Een leuke en sportieve activiteit, die geschikt is voor jong en oud! Het spel vereist wel enige concentratie en zelfbeheersing van de deelnemers! Onder de hoede van een wedstrijdbegeleider krijgt u een workshop hand- en/of kruisboogschieten, en aansluitend een competitie. Hoeveel banen? Het aantal banen en hoelang u wilt schieten bepaalt u zelf. Ons advies is echter: maximaal 15 pers. per baan per uur. (dus 2 banen a 2 uur x 15 pers. = max. 60 pers.)


Prijzen


minimaal 15 personen € 22,50 p/p (uitsluitend te combineren met een BBQ of een buffet)

Tijdsduur: ca. 2 uur  incl. begeleiding

Highland games

Schotse spelen.Laat de Schot in je los tijdens dit oergezellige sportieve bedrijfsuitje. U heeft er waarschijnlijk al eens van gehoord! De highlandgames oftewel de Schotse Spelen. Deze spelen verenigen alle disciplines waar een goed teamspel aan moet voldoen: kracht, samenspel, communicatieve vaardigheden, teamgeest en een hele hoop plezier! De Highland games zijn niet voor niets een van onze echte teambuildings groeps- en bedrijfsuitjes! Een heerlijk sportief dagje uit en uiterst geschikt voor teambuilding. Wat staat je te wachten tijdens de Highland games?
Voor we de oermens in je loslaten, krijgen jij en je team een uitgebreide speluitleg en worden jullie in originele Schotse kledij gehesen, wat de nodige hilariteit oplevert. Het toernooi bestaat uit verschillende krachtmetingen: voorhamerslingeren, touwtrekken, boomstam werpen, kogelstoten, zagen, spijkerbroek hangen en whisky vat werpen.Onder luid gejuich (en heel veel gelach) van je medestrijders leggen jullie de beproevingen af. Aan het eind van het toernooi verzamelen jullie je bij het beginpunt en krijg je te horen welk team de onbetwiste winnaar is.


Prijzen


25,00 p.p.

Tijdsduur: ca. 1,5 – 2 uur
Dit is alleen te boeken in combinatie met een Bbq of buffet bij Restaurant Beneman

Klootschieten

Klootschieten is een typisch Achterhoekse sport. Je wordt ingedeeld in 2 (of meer) groepen. Je loopt een bepaalde route en moet in zo min mogelijk worpen met een kloot de afstand afleggen. Na een korte instructie ga je zelf, met routekaart, hark, scorekaart en een zak met drie kloten op pad.


Prijzen


8-100 personen – €5,00 p.p.

Dit is alleen te boeken in combinatie met een Bbq of buffet bij Restaurant Beneman

Extra’s:
Statiegeld klootschietbal €20,00

“foto’s: Treeker Treks”

Paintball

Een spannend actiespel met verfkogels, waarbij 2 groepen strijden om elkaars vlag te veroveren op een terrein vol natuurlijke en kunstmatige obstakels in ons speciale Paintball bos, zoals bomen, kuilen, vijvers, bunkers en loopgraven. De basis van paintball is het beste te vergelijken met het spel ‘vlag veroveren’. Men schakelt elkaar uit door de tegenstander te raken met een verfkogel. De verfkogels worden afgevuurd door een speciaal voor dit spel ontworpen luchtdrukgeweer. Naast het geweer krijgt iedere deelnemer ook een overall, een full-face masker en een magazijn vol verfkogels. Paintball is ongevaarlijk, mits men zich aan de regels houdt. Daarom zal het spel altijd onder begeleiding van een Marshall (scheidsrechter) gespeeld worden. Wij raden u aan om tijdens het paintball makkelijke, sportieve kleding en stevig schoeisel te dragen. Daarnaast zijn een goed humeur en een sportieve instelling ook voorwaardelijk voor een geslaagde activiteit! Paintball is erg leuk voor jong en oud, en valt onder alle weersomstandigheden goed te spelen!


Prijzen

Vanaf 15 personen – € 35,-
incl. 50 kogels per persoon – Tijdsduur: ca. 2 uur

Uitsluitend te boeken in combinatie met een BBQ of een buffet

Vragenderveen excursie

Ga eens mee met deze spannende tocht, dwars door de prachtige natuur van het Vragenderveen! U gaat onder begeleiding van een gids over het smalle en onzichtbare pad van het bijna mysterieuze moeras van het Vragenderveen. U krijgt hierbij alle spannende en educatieve onderdelen van het Veen te zien! Zorg wel voor laarzen en evt. droge kleding, want we kunnen niet garanderen dat u het droog houdt. Start: Bij Restaurant Beneman. De tocht is geheel op eigen risico!

Wij verwijzen u voor deze excursie graag naar de website:

www.vragenderveen.nl

Voor een versnapering (lunch of diner) mag u natuurlijk altijd reserveren: www.beneman.nl


 

 

Catering Achterhoek- Catering Oost Gelre- Catering Winterswijk- Catering Aalten