Uitgebreide en veelzijdige catering
Catering voor uw feest of partij

Beneman catering

Smaakvolle beleving op uw feest of partij

Bent u op zoek naar een catering service in de regio van Aalten?
Welkom bij Beneman catering in Vragender!

Met veel passie geven wij iedere gelegenheid een passende culinaire invulling. U kunt bij ons terecht voor de catering van zowel zakelijke als privé aangelegenheden in de hele regio in en rondom Aalten. Dit doen we voor zowel grote als kleine groepen met veel plezier.

Wij verzorgen overheerlijke borrelhapjes, luxe barbecues, koude en warme buffetten en bieden extra beleving met live cooking, een Smoker BBQ, Ofyr, Green egg en onze stoere Beer & Foodtruck. Behalve in Aalten is onze catering service ook beschikbaar in de hele Achterhoek en Twente. Wij komen graag naar u toe!

Bekijk op deze pagina meer informatie over onze menu´s en mogelijkheden. Schroom niet om speciale wensen door te geven, want wij leveren ook maatwerk en denken graag mee over de perfecte invulling van uw event. Qua menu, maar ook op gebied van locatie, aankleding en de entertainment. Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen voor een stijlvolle en creatieve presentatie van het menu en een uitstekende bediening!

Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 0544371271 of stuur ons een email.

Met gastvrije groet,
Team Beneman

Verwacht u gasten? Verwen ze met onze tongstrelende minigerechtjes! Kies uit ons ruime aanbod aan koude en warme (borrel)hapjes en bittergarnituur. Laat u inspireren in ons uitgebreide hapjes menu.

Voor bijeenkomsten vanaf 15 personen bieden we overheerlijke buffetten, zowel koud als warm. Van een broodjes buffet tot tapas, schnitzel, wok of stamppotbuffet, het is allemaal mogelijk! Ook kunnen we een walking dinner of live cooking sessie verzorgen. Bekijk ons buffetmenu.

Voor een tongstrelende barbecue kiest u voor een van onze grillbuffetten. Heerlijk mals vlees, verse salades, sauzen en brood zijn allemaal inbegrepen. Zelf hoeft u alleen nog de barbecue aan te steken en het vlees te bereiden. Tenzij u liever heeft dat onze kok dit doet natuurlijk, dat kan ook.

Met onze American Smoker BBQ, Ofyr, Green egg en onze Beer & Foodtruck maken we er echt een onvergetelijk feestje van. Uit onze stoere truck serveren wij verrassende streetfoodgerechtjes en op onze houtgestookte Oklahoma Smoker bereiden we op ambachtelijke wijze luxe vleessoorten.

Catering in Aalten

Beneman catering is gevestigd in Vragender en onze service is beschikbaar in Aalten, maar ook in de rest van de Achterhoek én in Twente.
Neem telefonisch contact op of stuur een email om uw wensen te bespreken. Wij nemen graag de tijd voor u!

Catering Achterhoek- Catering Oost Gelre- Catering Winterswijk- Catering Aalten