Feesten

De leukste feestlocatie in de Achterhoek!

Heeft u iets te vieren en zoekt u daarom naar een geschikte feestlocatie in de Achterhoek? Bij Beneman beschikken we over diverse locaties waar u een geslaagd feest kunt houden. Van jubileum, familiedag, bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, er is altijd een goede reden om een mooi feest te organiseren. Wij zorgen ervoor dat uw feest en de catering perfect worden verzorgd!

Binnen of buiten feesten bij Beneman

U kunt bij ons zowel binnen als buiten feest vieren. In ons restaurant in Vragender beschikken wij over diverse zalen, geschikt voor kleine en grote gezelschappen. En in de zomermaanden staat onze sfeervolle partytuin met sheltertent tot uw beschikking.
Wat de gelegenheid ook is, wij verzorgen graag een feestarrangement op maat. Inclusief aankleding, catering en entertainment. Verwen uw gasten bijvoorbeeld met een heerlijk buffet of een smaakvolle beleving met onze OFYR barbecue of foodtruck. Dans daarna op heerlijke muziek of geniet van een themafeest of spelshow. We hebben al vele feesten mogen organiseren en weten inmiddels waar een geslaagde party aan moet voldoen.
Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op onze feestlocatie in de Achterhoek? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in ons restaurant in Vragender.

Feest op eigen locatie

Beschikt u over een eigen feestlocatie in de regio Achterhoek of Twente? We kunnen ook naar u toe komen! Met een tent, feestaankleding, meubilair, catering en entertainment maken we er een complete en onvergetelijke party van. We zorgen graag voor een feest vol beleving, bijvoorbeeld door een heerlijke maaltijd voor te schotelen van de Smoker BBQ of uit onze Beer & Foodtruck.
We denken graag met u mee over de gewenste sfeer en invulling van uw feest. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en suggesties voor een fantastisch feest op locatie te bespreken.

Catering Achterhoek- Catering Oost Gelre- Catering Winterswijk- Catering Aalten