Uitgebreide en veelzijdige catering
Catering voor uw feest of partij

Beneman catering

Smaakvolle beleving op uw feest of partij

Zoekt u naar een catering service in de buurt van Lichtenvoorde?
Welkom bij Beneman catering uit Vragender!

Met onze tapas, (grill)buffetten, Smoker BBQ, Ofyr, Green egg en Beer & Foodtruck maken wij van iedere gelegenheid een smaakvolle beleving! Voor elk feest, klein of groot, in de regio rondom Lichtenvoorde verzorgen wij met veel plezier de catering.
Dit kan overigens ook bij ons op locatie in onze sfeervolle Gasterij in Vragender.

Wij bieden een ruim assortiment aan buffetten en concepten, zoals live cooking en walking dinners. Verder op deze pagina kunt u onze menu´s en bijbehorende prijzen bekijken. Waar u ook voor kiest, onze koks en bediening zorgen voor een stijlvolle presentatie en uitstekende service!

Heeft u bijzondere wensen, voedselrestricties (veganistisch niet mogelijk) of een specifiek budget, neem dan direct contact met ons op. Met onze catering service in de regio van Lichtenvoorde kunnen we namelijk ook maatwerk leveren. We denken graag met u mee over de invulling van het menu, maar desgewenst ook over de locatie, aankleding en het entertainment.

Wij zijn telefonisch te bereiken via 0544371271. Ook kunt u ons een email sturen.

Met gastvrije groet,
Team Beneman


Voor uitgebreide maaltijden kunt u gebruik maken van onze buffetservice. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan warme en koude buffetten. Van Hollandse pot tot Aziatische wok, Spaanse tapas en Italiaanse pasta´s: wij beheersen de kunst en verzorgen het graag tot in de puntjes voor u. Bekijk ons buffetmenu.

Geeft u thuis of op uw werk een barbecue dan kunt u gebruik maken van onze uitgebreide grillbuffetten met luxe vleessoorten. Wij zorgen voor verrukkelijke salades, brood, sauzen en garnituren. Zelf hoeft u alleen nog het vlees te bereiden, al kunt u daarvoor ook onze koks inhuren.

Met onze Smoker BBQ, Ofyr, Green egg of onze robuuste Beer & Foodtruck kiest u voor een bijzondere beleving! Wij serveren heerlijke Street food gerechtjes en BBQ-grill gerechten van onze Oklahoma Smoker! Tevens is de truck te huur als Speciaal bier Tapwagen.

Onze catering service is beschikbaar in de hele regio Lichtenvoorde, Achterhoek en Twente. We komen graag naar u toe! Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bestellen van een van onze arrangementen. Of vraag ons om een offerte op maat. Wij bezorgen gratis in de gemeente Oost-Gelre. Voor alle andere locaties rekenen wij bezorgkosten afhankelijk van uw locatie.

Catering Achterhoek- Catering Oost Gelre- Catering Winterswijk- Catering Aalten