Uitgebreide en veelzijdige catering
Catering voor uw feest of partij

Beneman catering

Smaakvolle beleving op uw feest of partij

Welkom bij Beneman catering uit Vragender! Wij zijn uw catering service in de gemeente Oost Gelre, gelegen in de Gelderse Achterhoek.

Met een uitgebreid assortiment aan hapjes, tapas, (grill)buffetten, onze Beer & Foodtruck en smoker BBQ, Ofyr, Green egg geven wij smaak aan ieder feest of bijeenkomst. Voor iedere gelegenheid, klein of groot, in en rondom gemeente Oost Gelre verzorgen wij met veel plezier de catering! Wij komen graag naar u toe, eventueel voor live cooking of een walking dinner, maar u kunt ook gebruik maken van onze sfeervolle locatie de Gasterij.

Op deze pagina vindt u meer informatie over alle mogelijkheden en de bijbehorende tarieven. Kies voor een van onze bestaande opties of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.
Wij kunnen namelijk ook maatwerk leveren en denken graag met u mee over de culinaire invulling van uw feest of bijeenkomst. U kunt immer rekenen op een smaakvolle presentatie van uw buffet en een excellente bediening door onze ervaren staf.

Neem telefonisch contact met ons op via 0544371271 of stuur ons een email.

Met gastvrije groet,
Team Beneman

Verras en verwen uw gasten met ons uitgebreide assortiment aan luxe hapjes. Er is ruim keuze uit warme en koude hapjes en bittergarnituur. Bekijk hier ons hapjes menu.

Voor groepen vanaf 15 personen verzorgen wij verrukkelijke koude en warme buffetten, waarbij keuze is uit uiteenlopende menu´s. Denk hierbij aan Aziatische wok, Italiaanse pasta, Spaanse tapas maar ook aan onze traditionele Hollandse stamppotten. Ook hier geldt dat we een menu op maat voor u kunnen samenstellen. Bekijk ons uitgebreide buffetmenu.

Voor een geheel verzorgde barbecue kiest u uit een van onze grillbuffetten. Naast een mooi assortiment aan vlees verzorgen we ook de meest smakelijke salades, sauzen en brood. U kunt zelf het vlees bereiden of hiervoor een van onze koks inhuren.

Wilt u nog meer beleving? Kies dan voor een volledig verzorgd arrangement met de Smoker BBQ, Ofyr, Green egg of onze Beer & Foodtruck voor barbecuegerechtjes en streetfood om uw vingers bij af te likken. De truck is overigens ook in te zetten als Speciaalbier tapwagen.

Onze catering service is beschikbaar in de hele gemeente Oost Gelre, maar ook ver daarbuiten in de hele Achterhoek én in Twente. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling of een offerte op maat.


Catering Achterhoek- Catering Oost Gelre- Catering Winterswijk- Catering Aalten