Uitgebreide en veelzijdige catering
Catering voor uw feest of partij

Beneman catering

Buffetten en hapjes voor uw feest of partij

Bent u op zoek naar een catering service in de Achterhoek?
Welkom bij Beneman catering uit Vragender!

Of het nu gaat om een zakelijke activiteit, een familiefeest, bruiloft of andere gelegenheid, Beneman catering maakt er een beleving van! Met veel plezier verzorgen wij al jaren de catering van kleine en grote feesten en partijen in de regio Achterhoek en Twente.

U kunt kiezen uit één of meerdere van onze beproefde buffetten en concepten, maar we kunnen ook maatwerk leveren. Wij denken graag met u mee over de locatie, het menu, entertainment en de aankleding.
Onze koks zorgen voor een smaakvolle en creatieve presentatie van uw buffet, eventueel met life cooking, terwijl onze bediening uw gasten tot in de puntjes verzorgt!

Lees hieronder verder over onze uitgebreide catering service in de Achterhoek. U vindt hier een uitgebreide beschrijving van al onze buffetten, hapjes, tapas, barbecue en desserts.

Heeft u speciale wensen of wilt u direct een aanvraag doen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via 0544 371271.

Met gastvrije groet,
Team Beneman

Geeft u een feestje en wilt u uw gasten graag verwennen met verrassende hapjes? Bekijk dan eens ons hapjes menu. We bieden een uitgebreid assortiment aan zowel traditionele als luxe, koude en warme hapjes en bittergarnituur.

Onze buffetten zijn geschikt voor een gezelschap vanaf 15 personen. Er is zeer ruim keuze uit koude en warme buffetten uit allerlei keukens, zoals de Hollandse, Aziatische, Spaanse en Italiaanse. Benieuwd? Bekijk dan ons buffetmenu.

Voor een zalige (thuis)barbecue bieden we onze complete grillbuffetten, inclusief salades, brood en sauzen. U hoeft alleen zelf nog het vlees te bereiden. Tenzij u onze kok daarvoor graag wilt inzetten natuurlijk.

Wilt u een echte beleving? Kies dan voor een arrangement met de Smoker BBQ, Ofyr, Green egg of onze nostalgische Beer & Foodtruck voor verrassend streetfood of BBQ gerechten van onze Oklahoma Smoker. De truck is tevens als speciaalbier Tapwagen in te zetten.

Onze catering service is beschikbaar in de hele regio Achterhoek en Twente. We komen graag naar u toe! Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bestellen van een van onze arrangementen of een offerte op maat.

Catering Achterhoek- Catering Oost Gelre- Catering Winterswijk- Catering Aalten