Unieke trouwlocatie bij Beneman

Trouwen bij Beneman of eigen locatie

Op zoek naar de perfecte trouwlocatie voor jullie bruiloft in de Achterhoek? Bij Beneman kunt u zowel binnen als buiten trouwen. Vier jullie mooiste dag in onze sfeervolle partytuin of restaurant in Vragender. Romantisch, sfeervol en intiem!
Liever een bruiloft in festivalsfeer onder een mooie shelter-tent op jullie eigen locatie? Ook dat kunnen wij volledig voor jullie verzorgen!

Beneman helpt graag met de organisatie van jullie bijzondere dag. Wij kunnen onze of jullie locatie naar smaak aankleden en bereiden graag een heerlijk feestmaal vol beleving. Bijvoorbeeld met onze foodtruck, Smoker barbecue of een mooi opgemaakt (grill)buffet. Jullie kunnen zelf de juiste sfeer en invulling kiezen. Natuurlijk denken we daarin graag met jullie mee. Net als over het entertainment.
Wij kennen veel lokale artiesten en kunnen adviseren over goede live-muziek of DJ´s.


Trouwlocatie in de Achterhoek

Wij zijn sinds 2011 een officiële trouwlocatie van de gemeente Oost Gelre in de Achterhoek. Daardoor kunt u zelfs de huwelijksinzegening bij ons laten voltrekken. Dit is overigens op aanvraag van een vergunning bij de gemeente.

Ons restaurant is het hele jaar beschikbaar voor een intieme huwelijksinzegening en een fantastisch feest. In de zomermaanden kunt u tevens gebruik maken van onze sfeervolle partytuin met tent, waardoor een prachtig feest in de buitenlucht mogelijk is.


Trouwen op eigen locatie

Ook voor een bruiloft op een trouwlocatie naar jullie keuze in de Achterhoek of Twente zijn wij de perfecte cateraar. Wij kunnen dit tot in de puntjes verzorgen. Denk hierbij aan een sfeervolle tent, foodtruck, meubilair, entertainment en uitgebreide catering. U kunt het volledig aan ons overlaten. Onze gastheer en -vrouw zorgen voor een perfecte verzorging van jullie feest! 

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Graag maken we een afspraak om uitgebreid alle opties en suggesties door te nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij ons in Vragender.


Bekijk hier onze arrangementen >>>

Catering Achterhoek- Catering Oost Gelre- Catering Winterswijk- Catering Aalten