Lekker toeren door de Achterhoek

(te boeken van donderdag t/m zondag)

Bekijk hieronder ons aanbod. Je kunt kiezen uit:

Op de Solex – E-Chopper – Buggyrally – Eendenrally

Op de Solex

Een van de populairste bedrijfsuitjes van dit moment zijn solextochten. U start met de solex bij tour de achterhoek in Groenlo en vervolgens maakt u een nostalgische rit door o.a. Bredevoort boekenstad en Winterswijk, waar u kunt genieten van de mooie bosrijke Achterhoekse omgeving. Solex rijden is fun. Vraag naar een arrangement voor uw bedrijfsfeest of familieuitje!

Arrangement “Lunch”

2 uur Tocht incl. Route  – inclusief Beneman lunch (vooraf of aansluitend) – 57,50 p.p. min 10 personen

Alleen op zaterdag en zondag te boeken!


Arrangement “BBQ”

2 uur Tocht incl. Route – Bij terugkomst Barbecue (zelf grillen) met 5 soorten vlees, salades, rauwkost, sausen etc. – 70,00 p.p. min 10 personen


Arrangement “Diner”

2 uur Tocht incl. Route – Bij terugkomst 3 gangen Keuzemenu – 77,50 p.p. min. 10 personen

Incl. Route, brandstof, WA-verzekering

Opties:
*Originele lederen solexjas  €4,-
*Aanvullende solexverzekering  €4,50

E-Chopper 

De E-Chopper  biedt u de mogelijkheid om op  de Achterhoek te ontdekken. Vanaf 4 personen tot complete families en bedrijven of andere uitjes. (max 40 pers) Speciaal voor u hebben wij een prachtige route uitgezet zodat u de Achterhoek nog beter leert kennen. Wat gaat u zien? De meest prachtige bospaden, nostalgische dorpjes en de mooiste natuurgebieden door de achterhoek. Hierbij is het heerlijk genieten door de geruisloze E-Chopper, zonder helpplicht even heerlijk uitwaaien. Uiteraard hebben wij voor u op de route voldoende pauze plekken voor een hapje of een drankje op de meest leuke terrasjes.

Arrangement “Lunch”

2 uur Tocht incl. Route  – Bij terugkomst Beneman Lunch – 55.00 p.p. min 4 personen

Alleen te boeken op vrijdag en zaterdag


Arrangement “BBQ”

2 uur Tocht incl. Route – Bij terugkomst Barbecue (zelf grillen) met 5 soorten vlees, salades, rauwkost, sausen etc. – 67,50 p.p. min 10 personen


Arrangement “Diner”

2 uur Tocht  incl. Route – Bij terugkomst 3 gangen Keuzemenu – kosten: € 77,50 p.p. min. 4 personen


LET OP!
Eventueel langere verhuurtijd of uitlopen van de tijd, ten opzichte van de afgesproken tijd. kost 15 euro per scooter per uur.

Genoemde huurprijzen zijn inclusief 21% BTW, WA-verzekering, onbeperkte kilometers en een mooie route beschrijving in de prachtige omgeving. U krijgt altijd vooraf een goede uitleg en instructie over het rijden op de Ebero Bikes. De start/eind tijd gaan in overleg, u kunt uw voorkeur bij de reservering aangeven. 

E-Chopper rijden is een onvermoeibare activiteit voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellendag of gewoon als uitje met familie of vrienden. De E-choppers zijn elektrisch aangedreven en maken daardoor geen geluid. Op die manier kun je tijdens een rit nog gezellig met elkaar ouwehoeren!

Onze E-Choppers hebben een blauwe kentekenplaat en mogen daardoor max 25 km/h rijden en hebben een actieradius van ongeveer 40-50 km. Je moet bij het rijden in Nederland sinds kort wel een helm dragen deze wordt meegeleverd. Indien je op onze E-Choppers wilt rijden dient elke persoon in het bezit te zijn van minimaal een scooter rijbewijs of een autorijbewijs. Deze dient ook meegenomen te worden tijdens de rit.

Door de brede banden kunnen de E-Choppers makkelijk door zandpaden rijden, maar uiteraard vraagt dat wel meer van de accu. We verzoeken u minimaal 48 uur van te voren te reserveren.

Eenden rally

Het unieke cabrio rijden in de Achterhoek. Een Citroën 2CV besturen is de belevenis van het echte rijden. De deurtjes openen met de kleine bijzondere sluiting. Instappen en wegzakken in de comfortabele bankjes. Even geen gehaast, niets moeten maar gewoon jij en je voiture.. U gaat genieten van een avontuurlijke route door het mooie Achterhoeks coulisselandschap  met het dakje open waardoor u de omgeving ruikt, de omgeving ervaart, het ronken van de motor, het overhellen in de bochten sturend met het grote stuur, wat een genieten……………..! Een unieke belevenis voor uw vriendenuitjes, bedrijfsfeest of vrijgezellen dag, waarover men nog lang zal napraten!


ArrangementenEendenrally BBQ arrangement (vanaf 10 personen)
Ontvangst met koffie/thee/cappuccino met etagère met lekkernijen
Rondrit met Citroen 2CV  (‘lelijke eend”) max. 4 uur
Terugkomst bij Restaurant Beneman:
Luxe Barbecue (zelf grillen) met diverse vlees en vis gerechten bereidt op onze outdoor kitchen
85,- p.p. incl.


Eendenrally Diner arrangement (vanaf 4 personen)
Ontvangst met koffie/thee/cappuccino met etagère met lekkernijen
Rondrit met Citroen 2CV  (‘lelijke eend”) max. 4 uur
Terugkomst bij Restaurant Beneman:
3 gangen keuzemenu a la carte
95,- p.p. incl.


Deze prijzen zijn geldig bij 4 personen per auto
bij een bezetting van minder dan 4 personen per auto zijn de volgende toeslagen van toepassing:
2 personen in 1 auto 100,-
3 personen in 1 auto  50,- 

Catering Achterhoek- Catering Oost Gelre- Catering Winterswijk- Catering Aalten