Activiteiten & Groepsuitjes

Activiteiten & groepsuitjes

Altijd verrassend!

Ook voor de leukste groepsactiviteiten bent u bij ons in de Achterhoek aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit originele outdoorarrangementen en funactiviteiten, themafeesten, spelshows en workshops. Perfect voor een familieuitje, vriendengroep, teambuilding of bedrijfsfeest!

Een geslaagd uitje is natuurlijk niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Daarom zijn de meeste groepsactiviteiten inclusief een barbecue, buffet of een andere culinaire invulling in ons gezellige restaurant in het Achterhoekse Vragender.

Op deze pagina kunt u al onze groepsactiviteiten bekijken. Heeft u specifieke wensen? We maken voor uw gezelschap natuurlijk graag een offerte op maat. Neem hiervoor direct contact met ons op.


Originele activiteiten met een culinair arrangement


Ons restaurant in Vragender is een perfecte uitvalsbasis om de Achterhoek te verkennen tijdens een van onze groepsactiviteiten. Verken de bossen en nostalgische dorpjes op een solex of e-chopper of ga toeren door de Achterhoek in een buggy of eend.

Outdoor en funactiviteiten vol actie bieden we ook! Daag uw gezelschap uit voor een potje paintball, lasergamen of bubbelbad. Of kies voor meer traditionele activiteiten zoals schutterskermis, highlandgames of klootschieten. Deze en nog veel meer groepsactiviteiten beleeft u bij ons in de Achterhoek.

In ons restaurant organiseren we ook de leukste themafeesten en spelshows. Neem het tegen elkaar op in een hilarische spelshow zoals Ik hou van Holland of Jongens vs Meisjes. Of kies voor een avondje Casino.
Met de Pubquiz of de Tijd is Geld show stelt u de kennis, kunde en teamspirit van uw gezelschap flink op de proef. 

Met een van onze culinaire of creatieve workshops kiest u voor een leerzame en smakelijke middag of avond. Tijdens een van onze culinaire workshops leert u onder begeleiding van een professional de fijne kneepjes van het grillen, cocktails maken of koken. Ook kunt u creatief aan de slag met een van onze schilderworkshops.

Catering Achterhoek- Catering Oost Gelre- Catering Winterswijk- Catering Aalten