Outdoor Cooking is pure beleving…. een robuuste smoker, kamado of Ofyr hout, vuur, rook, geur en veel smaak.
Onder onze menu’s vindt u een overzicht van enkele voorbeeld menu’s, deze zijn te bestellen vanaf 50 personen. Bij minder dan 50 personen berekenen wij een toeslag.
De gerechten worden standaard op sfeervolle aangeklede steigerhouten tafels in buffet vorm gepresenteerd.
Wenst u dat de gerechten worden uitgeserveerd aan tafel of op tafel dan is dat uiteraard mogelijk (tegen meerprijs).
bekijk hieronder alle mogelijkheden.
Aardappelsalade: huisgemaakte aardappelsalade met ei, bieslook & spekjes
Koolsalade: witte koolsalade met rozijnen
Mesclun salade: met feta kaas & zongedroogde tomaat
Rauwkostsalade: gemengde rauwkostsalade met kerrie
Broodbuffet: Assortiment vers afgebakken brood met kruidenboter & dips
Black angus beefburger: sesambroodje-truffelmayo
Spare ribs: Sweet & spicy
Pulled pork: koolsalade- smokey bbq sauce
Kipdij spies: sate saus- geroosterde uitjes
Zalm: limoen – zwarte peper & zeezout
Pastasalade: Rijk gevulde salade met gegrilde groentes
Aardappelsalade: huisgemaakte aardappelsalade met ei, bieslook & spekjes
Tomaat-olijven salade: Roma-tomaatjes, BBQ olijven en verse basilicum
Carpaccio: met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en balsamico dressing
Vers gesneden fruit: gesneden meloen, ananas & aardbeien
Rauwkostsalade: gemengde rauwkostsalade met kerrie
Koolsalade: witte koolsalade met rozijnen
Mesclun salade: met feta kaas & zongedroogde tomaat
Broodbuffet: Assortiment vers afgebakken brood met kruidenboter dips en tapenades
Olijven & peppadews
Procureur: St. Louis style, met mississippi BBQ sauce
Bavette: Geserveerd met chimichurri
Spare ribs Sweet & spicy
Kippendij-spies: met Knoflook-rozemarijn
Biefstukspies: met mediterraanse kruidenen
Zalm: warm gerookte zalm met zwarte peper en zeezout & limoenmayo
Gevulde Paprika & Porto Bello (V): gevuld met kaas, tomaat en pijnboompit
Pastasalade: Rijk gevulde salade met gegrilde groentes
Aardappelsalade: huisgemaakte aardappelsalade met ei, bieslook & spekjes
Tomaat-olijven salade: Roma-tomaatjes, BBQ olijven en verse basilicum
Carpaccio: met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en balsamico dressing
Vers gesneden fruit: gesneden meloen, ananas & aardbeien
Mesclun salade: met feta kaas & zongedroogde tomaat
Koolsalade: witte koolsalade met rozijnen
Rauwkostsalade: gemengde rauwkostsalade met kerrie
Salade Carprese Salade van Mozzarella, basilicum en tomaten
Broodbuffet: Assortiment vers afgebakken brood met kruidenboter dips en tapenades
Olijven & peppadews
Picanha: kalfsvlees-rucola
Bavette: Geserveerd met chimichurri
Rib-eye steaks: van Maisgevoerd Black Angus rund
Kippendij-spies: met Knoflook-rozemarijn
Gamba: met knoflook & limoen
Zalm: warm gerookte zalm met zwarte peper en zeezout & limoenmayo
Roseval aardappelen: geroosterde roseval met rozemarijn, knoflook en zeezout
Gevulde Paprika & Porto Bello (V) : gevuld met kaas, tomaat en pijnboompit
Rijk gevulde Italiaanse pastasalade
Rijk gevulde salade met tricolore pasta, buffelmozzarella, gemarineerde en gegrilde oesterzwammen zongedroogde tomaat, olijven, basilicum en pestodressing.
Geroosterde groentesalade
Geroosterde Italiaanse groenten zoals Auberigine, Courgette, champignon met Parmezaanse kaas en Balsamico-reductie.
Vitello Tonato
Kalfsfricandeau met gerookte tonijnmayonaise en rucola
Tomaat-olijven salade
Roma-tomaatjes, zongedroogde tomaatjes, BBQ olijven en verse basilicum
Italiaanse Rundercarpaccio
Dungesneden Runderlende met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en balsamico dressing
Salade Carprese
Salade van Mozzarella, basilicum en tomaten
Broodbuffet
Assortiment vers afgebakken foccacia’s, ciabatta’s en Turks brood met roomboter, pomodori- boter , pesto en tapenades
Porchetta
Italiaans pronkstuk gemaakt van buikspek en varkensfilet van Heyde Hoeven Varken en Italiaanse kruiden
Bacon-kabeljauwmedaillons
In bacon gewikkelde kabeljauwfilet met rozemarijn
Italiaans gekruide Rib-eye
van Maisgevoerd Black Angus rund
Siciliaanse Kip
Knoflook-rozemarijn kippendijen met gegrilde citroen en tomatensaus
Italiaanse Gamba’s
Gegrilde gamba’s met citrus-thijm en pepertjes
Roseval aardappelen
met rosemarijn, knoflook en zeezout