NIEUWS

Preuven, Proosten & belaeven!

Na een zalig broodplankje als voorafje kunt u kiezen uit smakelijke voorgerechten, zoals onze carpaccio en steak tartaar of een verse seizoenssoep.
Voor het hoofdgerecht is er keuze uit een aantal klassiekers, maar we verrassen u ook graag met onze seizoensgerechten en vegetarische maaltijden. Liefhebbers van de grill kunnen hun hart ophalen met een mooi en smakelijk stuk vlees. Voor het dessert serveren wij meerdere huisgemaakte nagerechten, maar u kunt ook kiezen voor dessertkoffie (of thee) met diverse lekkernijen.

Uit eten in ons sfeervolle restaurant in de Achterhoek is zeer betaalbaar! U geniet van een 3-gangen keuzemenu voor slechts

39,95 euro.

E-CHOPPER tour

E-Chopper 

De E-Chopper  biedt u de mogelijkheid om op  de Achterhoek te ontdekken. Vanaf 4 personen tot complete families en bedrijven of andere uitjes. (max 40 pers) Speciaal voor u hebben wij een prachtige route uitgezet zodat u de Achterhoek nog beter leert kennen. Wat gaat u zien? De meest prachtige bospaden, nostalgische dorpjes en de mooiste natuurgebieden door de achterhoek. Hierbij is het heerlijk genieten door de geruisloze E-Chopper, zonder helpplicht even heerlijk uitwaaien. Uiteraard hebben wij voor u op de route voldoende pauze plekken voor een hapje of een drankje op de meest leuke terrasjes.

Arrangement “Lunch”

2 uur Tocht incl. Route  – Bij terugkomst Beneman Lunch –  55.00 p.p. min 4 personen

Alleen te boeken op vrijdag en zaterdag


Arrangement “BBQ”

2 uur Tocht incl. Route – Bij terugkomst Barbecue met 5 soorten vlees, salades, rauwkost, sausen etc. –  67,50 p.p. min 10 personen


Arrangement “Diner”

2 uur Tocht  incl. Route – Bij terugkomst 3 gangen Keuzemenu – kosten: € 77,50 p.p. min. 4 personen

Beer & Foodtruck

Huur nu onze nostalgische Opel Blitz Beer & Foodtruck voor uw feest/bedrijfsopening in Festivalsfeer! Wij serveren heerlijke streetfoodgerechtjes of BBQ-grill gerechten van onze Oklahoma Smoker!

Tevens is de Opel te huur als Speciaalbier Tapwagen met de mogelijkheid voor 5 verschillende speciaalbieren op de Tap! Wij komen in de regio Achterhoek/Twente graag naar u toe!

Informeer naar onze speciale arrangementen!

Catering Achterhoek- Catering Oost Gelre- Catering Winterswijk- Catering Aalten