Alle genoemde prijzen zijn prijzen inclusief BTW, borden, bestek, servetten en afwaskosten.
*voor eventuele diëten berekenen wij een toeslag van € 5,- per dieet.
Rundvleessalade • Kipsalade met noten & fruit • Pastasalade
Rauwkostsalade • Gemengde salade met dressing • Gerookte zalm & makreelfilets
Huisgemaakte tapenade & knoflooksaus • Gesorteerde (stok) broden met kruidenboter
Gehaktballetjes in ketjapsaus • Malse kipsate met pindasaus • Varkensoesters in roomsaus
v.a. 15 pers.
Optioneel: Gebakken aardappelen met spek/ui á € 2,50 p.p.
Rundvleessalade • Kipsalade met noten& fruit • Pastasalade
Rauwkostsalade • Gemengde salade • Vers fruitsalade
Huisgemaakte tapenade & knoflooksaus • Gesorteerde Stokbroden met kruidenboter
Oosterse kip • Gehaktballetjes in ketjapsaus • Schnitzeltjes met garnituur • Spare-Ribs
Rijst met paprika • Gebakken aardappelen met spek/ui
v.a. 15 pers.
Gehalveerde mini broodjes, kant & klaar belegt met o.a.
Brie, honing & walnoot • Italiaanse kruidenkaas • Gezond; ham/kaas/ei • Carpaccio • Parmaham • Filet American • Gerookte zalmfilet • Gerookte pepermakreel • Gerookte palingfilets
Rauwkostsalade • Gemengde salade met feta kaas & zongedroogde tomaat • Rundvleessalade luxe gegarneerd • Zalmsalade met visgarnituur
2 warme gerechten:
Boerenkip • Warme fricandeau met Roomsaus
v.a. 15 pers.
Rundvleessalade • Zalmsalade met visgarnituur • Cous- cous salade • Kip-cocktail
Rauwkostsalade • Gemengde salade
Carpaccio met Parmezaanse kaas & pesto • Meloen met parmaham • Vers fruitsalade
Huisgemaakte knoflooksaus • stokbroden met kruidenboter & tapenade
Oosterse kip • Varkenshaas met spek in roomsaus • Schnitzeltjes met garnituur • Ossenhaas in pepersaus
Vispannetje met zalm & kabeljauw • Rijst met roerbakgroenten • Gebakken aardappelen met spek/ui
vanaf 20 pers.
Vis: Visschotel met gerookte Noorse Zalm • Haring met zwartbrood en uitjes
Diverse soorten gerookte makreelfilets • Gerookte paling & garnalen in cocktailsaus
v.a. 20 pers.
Rundvleessalade luxe gegarneerd • Zalmsalade met visgarnituur • Huisgemaakte tonijnsalade met appel • Gerookte Kip-notensalade
Rauwkostsalade van appel & selderij • Gemengde salade met feta kaas • Tomaten/olijvensalade
Salade Caprese (tomaat & mozzarella) • Vitello Tonato (kalfshaas met tonijnmayonaise) • Meloen met parmaham
Carpaccio met parmezaanse kaas & pesto • Gevulde olijven & peppadews • Vers fruitsalade met seizoensfruit
Visplateau met o.a. gemarineerde zalm, Makreel & haring
Huisgemaakte knoflooksaus • Gesorteerde kruidenbroden met kruidenboter & tapenade
Varkenshaasmedaillons in roomsaus • Ossenhaasmedaillons met pepersaus • Kabeljauw met groene kruidensaus
Kipfilet omwikkeld met spek & pesto • Gegrilde Kalfsrib-eye met mosterdsaus • Gamba’s in knoflookolie
Roseval aardappeltjes met rozemarijn • Warme groenten v/h seizoen
v.a. 25 pers.
Koud
Kaasplank met diverse kaassoorten & kletzenbrood • Spiesje van gamba/zongedroogde tomaat
Canapé (stokbroodjes met gerookte zalm, brie, carpaccio, filet american, kruidenkaas, parmaham)
Diverse soorten olijven • Peppadews gevuld met roomkaas • Diverse gesneden soorten spaanse worst/ham
Tonijnpastasalade • Wraps gevuld met kip of zalm • Meloen met parmaham • Dadels/roomkaas omwikkeld met spek
Gevulde eieren • Amuse van gerookte rib-eye • Grote mand met diverse soorten broden zoals Foccacia tomaat & oregano, ciabatta, bruchetta’s, olijvenbrood, kaas-uien stokbroden
Diverse kruidenboters • Knoflooksaus, pesto & tapenade
Warm:
Spiesje van gehaktballetje met spek • Gegrilde chicken wings • Kipspiesjes met kerrie
Indische saté spiesjes • Roergebakken gamba’s in knoflookolie
v.a. 25 pers.
Koud:
Canapé belegd met o.a.: stokbroodjes met gerookte zalm, brie, Parmaham, carpaccio, filet american, kruidenkaas
Rundvleessalade luxe gegarneerd • Zalmsalade met visgarnituur
Gevulde eieren • Meloen met serrano ham • Haring met roggebrood & gesnipperde ui • Plateau met diverse kaas borrelhapjes
Gevulde wraps met kip & zalm • Vers afgebakken brood met kruidenboter & tapenade
Warm:
Indische saté met pindasaus overgoten • Gehaktballetjes in ketjapsaus • Kip-kerrie spiesjes in piri-piri saus
v.a. 20 pers.
Let op: dit is geen maaltijdvervangend Buffet
Koud
Italiaanse Salade met o.a. Lolo bionda, lolo rosso, frisee, courgette, tomaat, parmezaanse kaas en een heerlijke dressing
Rundercarpaccio • Vitello tonato • Dun gesneden kalfshaas met tonijnmayonaise • Tomaten-olijvensalade
Parmaham-meloen Italiaanse ham met meloen en vijgen Salade Carprese Salade van Mozzarella, basilicum en tomaten
Huisgemaakte pastasalade • Ciabatta en olijvenbrood • Pesto & tapenade • Diverse kruidenboters
Warm:
Div. pasta’s o.a.: penne regatta, tagliatelle en fussilli • Kip in dragonsaus • Osso-Bucco (traditioneel kalfsgerecht)
Varkenshaas uit de oven op siciliaanse wijze • Italiaanse Visstoofschotel (zalm/broccoli/champ./asperge) • Traditionele lasagne
v.a. 20 pers.
Stamppot boerenkool of hutspot wortelen • Braadworst met jus • Speklappen • Ambachtelijke rookworst • Tafelzuur, grove mosterd & jus
v.a. 15 pers
Stamppot Boerenkool met spekjes • Zuurkool met spekjes & gebakken ananas • Stamppot Hutspot wortel-ui
Gegrilde Spare ribs • Grootmoeders Hachee • Speklapjes • Saucijsjes • Ambachtelijke rookworst • Tafelzuur, grove mosterd & jus
v.a. 15 pers
evt. uit te breidden met:
(min. 15 personen)
Houthakkerssteaks € 3,75 p/p
Achterhoekse wildstoofschotel € 3,95 p/p
pork racks € 5,- p/p
Casselerrib met geb. ui € 3,50 p/p
Gehaktballetjes in jus € 3,50 p/p
stoofpeer € 2,50 p/p
Gemengde slasoorten € 2,50 p/p
Een walking dinner bestaat uit kleine voor, hoofd – en nagerechten/amuses & diverse tapas die aan tafel worden geserveerd.
Deze gerechtjes zullen veelal op decoratieve kleine bordjes en in trendy cocktailglaasjes worden gepresenteerd! Een voorbeeld:
Koude gerechtjes:
Vitello tonato (dun gesneden kalfshaas) • Gemarineerde noorse zalm met kruidenkaas
Meloen met gedroogde nägelholt (Achterhoekse ham) • Carpaccio van ossenhaas met pesto en oude kaas
Frisse salade met gerookte eendenborstfilet
Mini kopje soep:
Pomodori tomatensoep• Runderbouillon met lente ui
Warme gerechtjes:
Spiesjes van gemarineerde varkenshaassaté • Gepocheerde zalm & heilbot en papillot • Biefstukje van ossenhaas met pepersaus
Lamsrack met rozemarijnjus • Gebakken gamba’s met knoflookolie
Desserts:
Huisgemaakte chocolademousse • Tiramisu • Gemarineerde aardbeien • Crème brulee
v.a. 25 pers.
Heerlijk buffet met live cooking met uitgebreide voor- en hoofdgerechten buffet, waar de kok ter plekke verschillende vlees en visgerechten op de lavasteengrill bereidt.
Broodbuffet:
Diverse soorten heerlijk ovenvers brood zoals: notenbrood, olijvenbrood & Italiaanse focaccia met tomaat en olijven met diverse dips, tapenades, kruidenboters en gemarineerde olijven en peppadews
Buffet met koude gerechten:
Diverse Amuseglaasjes met o.a. Zalmmousse • garnalen cocktail • kipsalade • rauwkostsalade • Rundvleessalade v/h huis
Huisgemaakte tonijnsalade met appel • Vitello Tonato, kalfsfricandeau met tonijnmayo • Verse carpaccio met pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Gerookte runder ribeye met mangochutney • Amuseglaasje gevuld met vers fruit salade • Beantri ham met meloen • Amuseglaasje met gambaspiesje
Groene salade met dressing feta kaas & pomodori tomaat • Gerookte eendenborstfilet met chutney • Schotels met proeverij van vis!
“Live Cooking” op de lavasteengrill door onze koks:
Varkenshaasmedaillons met spek • Ossenhaasmedaillons • Kipbrochette • Gamba’s in knoflookolie • Kabeljauw met serranoham • Kalfs Rib-eye
Warme bijgerechten op het buffet:
Gebakken kriel met spek/ui • Steakhouse frites • Pepersaus / Satésaus / Roomsaus
v.a. 30 pers.
Koude gerechten
Carpaccio | rucola | Parmezaanse kaas | truffel mayonaise
Mexicaanse salade
Amerikaanse koolsalade
Rauwkostsalade
Aardappel-vleessalade │ei │bieslook
Tortillachips | tomatensalsa
OerBrood | kruidenboter | knoflooksaus
Warme gerechten
Spareribs | zoet | pittig
Hot Chicken Wings | honing | rode peper
Beefburger | 100% rundvlees | barbecuesaus
Lendesteak met gebakken uien
Gehaktballetjes | spek | Italiaanse kruiden
Gebakken Roseval aardappeltjes | knoflook | rozemarijn
(te bestellen vanaf 20 pers.)
Minimale afname 20 stuks per soort
in buffetvorm met disposable bordjes en servetten
1 broodje warm vlees € 4,95
dungesneden fricandeau met ijsbergsla en satésaus
1 pistolet beenham € 5,95
dungesneden gegrilde beenham met koolsla en roomsaus & honing/mosterdsaus
1 broodje Roerbakkip € 5,50
met ijsbergsla en satésaus
1 broodje pulled pork € 6,50
langzaam gegaarde procureur met koolsla en smokey bbq saus
Wrap met chileense kip | groente | Kerrie € 4,95 (ook vegetarisch mogelijk)
Wrap pulled pork € 6,95
Aanvulling:
Achterhoekse rundvleessalade € 4,00
Groene salade met dressing € 2,50
Rauwkostsalade € 2,50
Gebakken aardappelen met spek/ui € 2,50
Stokbrood met kruidenboter & dips € 2,50
( te bestellen vanaf 20 pers.)
Om u diner of buffet compleet te maken, hebben we voor u een aantal dessertsuggesties
Dessertglas € 6,50 p.p.
Tiramisu of monchou kersen dessert
IJsbuffet € 8,50 p.p.
diverse soorten ambachtelijk schepijs van ijsboerderij ’t Dommerholt, ijstaarten, warme kersen,
fruitcocktail, chocoladesaus en slagroom
Dessertbuffet € 11,50 p.p.
Div. soorten bavaroise, ijstaarten, diverse soorten schepijs, Cheesecake, warme kersen, Tiramisu, Longeur,
vers fruitsalade, chocoladesaus en slagroom
Toetjesbar/proeverij aan tafel € 9,95 p.p.
Kleine dessert amuse glaasjes gevuld met o.a. hangop met aardbeien, Tiramisu, Panna Cotta met rood fruit,
vers fruitsalade, chocolademousse, Cheesecake & creme brûlée
* Bij Catering op locatie serveren wij desserts in overleg