Openingstijden


Reserveringen/Catering op maandag/Dinsdag in overleg
Wij zijn telefonisch dagelijks bereikbaar van 12.00-21.00 uur (behalve op dinsdag). 
0544 371271

Openingstijden Restaurant/Keuken:
Woensdag vanaf 16.00 uur
Donderdag vanaf 16.00 uur
Vrijdag vanaf 16.00 uur
Zaterdag vanaf 11.00 uur
Zondag vanaf 11.00 uur


 



Buffetten


1. Mini buffet

Rundvleessalade • Gerookte kipsalade met noten en fruit • Aardappelsalade met spekjes • Kerriesalade • Rauwkostsalade • Gemengde salade met fetakaas en zongedroogde tomaat • Haring- en makreelfilets • Huisgemaakte cocktail- en knoflooksaus • Gesorteerde (stok)broden met kruidenboter en tapenade’s  Gehaktballetjes in jus • Kipfilet in zoetzure saus • Varkensfilet in roomsaus

€ 16,50 vanaf 15 personen


 


2. Wok a la kok buffet

Roergebakken kipreepjes • Beenham • Gemarineerde saté v/d haas • Gebakken champignons, uien en paprika • Satésaus, champignonroomsaus, knoflooksaus • Gebakken aardappelen met spek en ui • Gemengde salade • Rauwkostsalade • Rundvleessalade met gevulde eieren • Stokbrood met kruidenboter

€ 14,95 vanaf 15 personen


 


3. Party buffet

Rundvleessalade • Gerookte kipsalade met noten en fruit • Pastasalade •Boerensalade • Gemengde salade • Vers fruitsalade • Huisgemaakte cocktail- en knoflooksaus • Gesorteerde stokbroden met kruidenboter • Kipfilet in zoetzure saus •Gehaktballetjes in ketjapsaus • In roomboter gebakken schnitzeltjes • Gemarineerde saté v/d haas met pindasaus • Witte rijst met paprika • Gebakken aardappelen met spek en ui

€ 17,50 vanaf 15 personen


 


4. Mini broodjes buffet

Gehalveerde mini broodjes, kant en klaar belegt met o.a. Brie, honing en walnoot • Italiaanse kruidenkaas • Gezond: ham, kaas, ei • Carpaccio • Parmaham • Filet American • Gerookte zalmfilet • Gerookte pepermakreel • Gerookte palingfilets • Rauwkostsalade • Gemengde salade met feta kaas en zongedroogde tomaat • Rundvleessalade luxe gegarneerd • Zalmsalade met visgarnituur  

2 warme gerechten:

Boerenkip
Warme fricandeau met roomsaus

€ 15,95 vanaf 15 personen



 


5. Warm / koud buffet

Rundvleessalade luxe gegarneerd • Zalmsalade met visgarnituur • Huisgemaakte tonijnsalade met appel • Gerookte kip-notensalade • Boerensalade • Gemengde salade • Rauwkost van appel en ananas • Carpaccio met Parmezaanse kaas en pesto • Meloen met Parmaham • Vers fruitsalade met seizoensfruit • Huisgemaakteknoflook- en cocktailsaus • Gesorteerde kruidenbroden met kruidenboter en tapenade • Kippendij-filet in zoetzure saus • Varkenshaasmedaillons in roomsaus • In roomboter gebakken schnitzeltjes • Ossenhaas in pepersaus •Zalmfilet in kreeftensaus • Gebakken aardappelen met spek en ui

€ 23,50 vanaf 20 personen
 

Vis

Visschotel met gerookte Noorse zalm • Haring met zwartbrood en uitjes • Diverse soorten gerookte makreelfilets • Gerookte paling en garnalen in cocktailsaus 

€ 4,95




 


6. Warm/ koud buffet de Luxe

Rundvleessalade luxe gegarneerd • Zalmsalade met visgarnituur • Huisgemaakte tonijnsalade met appel • Gerookte kip-notensalade • Rauwkostsalade van appel en selderij • Gemengde salade met feta kaas • Tomaten/olijvensalade • Salade Caprese (tomaat en mozzarella) • Vitello Tonato (kalfshaas met tonijnmayonaise) • Meloen met Parmaham • Carpaccio met Parmezaanse kaas en pesto • Gevulde olijven en peppadews • Vers fruitsalade met seizoensfruit • Visplateau met o.a. gemarineerde zalm, makreel en haring • Huisgemaakte knoflook- en cocktailsaus • Gesorteerde kruidenbroden met kruidenboter en tapenade • Varkenshaasmedaillons in roomsaus • Ossenhaasmedaillons met pepersaus • Zalm/tongrolletjes  in kreeftensaus • Kipfilet omwikkeld met spek en pesto • Gegrilde kalfsrib-eye met mosterdsaus • Aardappelgratin • In de oven met gegaarde Roseval aardappelen met rozemarijn •
Warme groenten van het seizoen

€ 29,50 vanaf 30 personen





 

7. Tapas buffet


Koud

Kaasplank met diverse kaassoorten en kletzenbrood • Spiesje van gamba en zongedroogde tomaat • Canapé (stokbroodjes met gerookte zalm, brie) •
geitenkaas, carpaccio, filet American, kruidenkaas) • Diverse soorten olijven • Met roomkaas  gevulde peppadews • Diverse gesneden soorten Spaanse worst/ham • Tonijnpastasalade • Wraps gevuld met kip of zalm • Bruchetta’s: gegrilde stokbroodjes met tomaat • Meloen met Parmaham • Dadels/roomkaas omwikkeld met spek • Gevulde eieren • Amuse van gerookte rib-eye •
Grote mand met diverse soorten broden zoals:
- Foccacia tomaat en oregano, ciabatta
- Olijvenbrood, kaas-uien stokbroden
- Pomodori boter en kruidenboter
- Knoflooksaus, pesto en tapenade


Warm

Spiesje van gehaktballetje met spek • Gegrilde chicken wings • Kipspiesjes met kerrie • Indische sate spiesjes • Gambaspiesjes

€ 19,50 vanaf 25 personen
 


 

8. Mediterraans buffet


Koud

Anti pasti van diverse soorten olijven en peppadews • Huisgemaakte tonijnsalade met appel • Carpaccio van ossenhaas met pesto, oude kaas en pijnboompitjes • Griekse salade • Gemengde salade met feta kaas en zongedroogde tomaat • Tomatensalade met feta kaas en balsamico • Italiaanse pastasalade • Salade Caprese (Salade van Mozzarella, basilicum en tomaten)
Grote mand met diverse soorten broden zoals:
- Foccacia tomaat en oregano, ciabatta
- Olijvenbrood, kaas-uien stokbroden
Pomodori boter • Tzaziki (Griekse yoghurt met knoflook en komkommer) • Knoflooksaus, pesto en tapenade • Gerookt visplateau met o.a. zalm, pepermakreel, forel


Warm

Lamsrack met honing, tijm en jus • Gegrilde kip piri piri • Moussaka (ovenschotel van gehakt, aubergine en tomaat) • Vis op Provençaalse wijze • Roseval aardappeltjes met rozemarijn 
 
€ 23,50 vanaf 30 personen
 

 


9. Hapjes buffet

Canapé belegd met o.a.:
Gerookte zalm, brie, geitenkaas, carpaccio, filet American, kruidenkaas • Rundvleessalade luxe gegarneerd • Zalmsalade met visgarnituur • Gevulde eieren • Meloen met serrano ham • Haring met roggebrood en gesnipperde ui • Plateau met diverse kaas borrelhapjes • Gevulde wraps met kip en zalm • Vers afgebakken brood met kruidenboter en knoflooksaus
 

Warm

Indische saté met pindasaus overgoten • Gehaktballetjes  in ketjapsaus • Kip-kerrie spiesjes in piri-piri saus 

€ 16,50 vanaf 20 personen
*Let op dit is geen maaltijdvervangend buffet
 



 


10. Amuse buffet

Rundvleessalade luxe gegarneerd • Zalmsalade met visgarnituur • Gevulde eieren • Gevulde wraps met kip en zalm • Olijven en peppadews •
Visplateau met: Gerookte zalm • Paling • Pepermakreel • Haring • Garnalen • Visterrine •
Mini broodjes belegd met o.a.: Brie/walnoot • zalm • filet American •
Amuseglaasjes met o.a.: Zalmmousse • Garnalencocktail • kipcocktail • Vitello tonato • Rundercarpaccio • Gerookte rib eye •
Luxe kaasplateau met diverse Franse kazen en Kletsenbrood • Diverse luxe broodsoorten met: Kruidenboter • Heksenkaas • Tapenade’s • Pesto
 

Warm

Indische saté spiesjes • Ossenhaasmedaillons met pepersaus • Kalfshaasmedaillons met mosterdsaus • Kip-kerrie spiesjes in piri-piri saus • Gamba’s omwikkeld met spek
 
€ 24,95 vanaf 30 personen
 


 

11. Italiaans buffet


Koud

Italiaanse Salade met o.a.Lolo bionda, lolo rosso, frisee courgette, tomaat, parmezaanse kaas en een heerlijke dressing • Rundercarpaccio • Vitello tonato •
Dun gesneden kalfshaas met tonijnmayonaise • Tomaten-olijvensalade • Parmaham-meloen • Italiaanse  ham met meloen en vijgen • Salade Carprese • Salade van Mozzarella, basilicum en tomaten • Italiaanse aardappelsalade • Ciabatta en olijvenbrood • Tomaten- en pestotapenade • Pomodoriboter & kruidenboter
 

Warm

Div. pasta’s o.a.: penne regatta, tagliatelle en fussilli • proscûito Carbonara (gegrillde Ham in carbonara saus) • Osso-Bucco (traditioneel kalfsgerecht) • Varkenshaas uit de oven op siciliaanse wijze • Italiaanse Visstoofschotel (zalm/broccoli/champ./asperge) • Traditionele lasagne

€ 22,50 vanaf 20 personen
 



 


12. Stamppot buffetten


Stamppotmaaltijd

Stamppot boerenkool en hutspot wortelen • Braadworst met jus • Speklappen • Ambachtelijke rookworst • Tafelzuur • Grove mosterd • Jus

€ 13,50 vanaf 10 personen
 

Stamppottenbuffet “Beneman”

Stamppot Boerenkool met spekjes • Zuurkool met spekjes en gebakken ananas • Stamppot Hutspot wortel-ui • Gegrilde Spare ribs • Grootmoeder’s Hachee • Speklapjes • Stamppotspiesjes • Ambachtelijke rookworst • Tafelzuur • Grove mosterd • Jus  

€ 16,50  vanaf 10 personen  
 

Stamppottenbuffet “de Luxe”

Stamppot Boerenkool met spekjes • Stamppot kerrie zuurkool met rozijnen en ananas • Stamppot Andijvie met gegrilde trostomaatjes • Stamppot Hutspot wortels en ui met hachee• Houthakkerssteaks •bAchterhoekse wildstoofschotel • Stamppotspiesjes • Casselerrib met geb. ui • Gehaktballetjes in jus • Braadworst • Ambachtelijke rookworst • Rauwkostsalade van appel/ananas • Tafelzuur •Grove mosterd • Jus

€ 21,50 vanaf 25 personen
 




 

13. Walking Dinner

 
Een walking dinner bestaat eigenlijk uit een buffet van kleine voor, hoofd- en nagerechtjes, amuses en tapas waarbij zoveel mogelijk gerechten ter plekke aan de kookbar door onze koks worden bereid, en waarbij dus het showelement “life cooking” een hoofdrol speelt! Deze gerechtjes zullen veelal op decoratieve kleine bordjes en in trendy cocktailglaasjes worden gepresenteerd! 
Een voorbeeld:
 

Koude gerechtjes

Vitello tonato  (dun gesneden kalfshaas)
Gemarineerde Noorse zalm met kruidenkaas
Meloen met gedroogde nägelholt (Achterhoekse ham)
Carpaccio van ossenhaas met pesto en oude kaas
Frisse salade met gerookte eendenborstfilet
 

Mini kopje soep

Pomodori tomatensoep
Runderbouillon met lente ui
 

Warme gerechtjes

Spiesjes van gemarineerde varkenshaassaté
Gepocheerde zalm en heilbot en papillot
Biefstukje van ossenhaas met pepersaus
Lamsrack met rozemarijnjus
Gebakken gamba’s met knoflookolie
 

Desserts

Huisgemaakte chocolademousse
Tiramisu
Gemarineerde aardbeien
Crème brulee
 
Prijs op aanvraag vanaf 25 personen


 


14. Life Cooking grill buffet

Heerlijk buffet met live cooking , waarbij de gasten gebruik kunnen maken van een heerlijk uitgebreide voor- en nagerechten buffet en de kok ter plekke verschillende vlees- en visgerechten op de lavasteengrill bereidt.
 

Broodbuffet

Diverse soorten heerlijk ovenvers brood zoals: notenbrood, olijvenbrood en Italiaanse focaccia met tomaat en olijven met diverse dips, tapenades, kruidenboters en gemarineerde olijven en peppadews
 

Buffet met koude gerechten

Glaasjes met gerookte kipsalade
Glaasjes met appel/ananas rauwkostsalade
Diverse amuseglaasjes met o.a. zalmmousse en garnalen cocktail
Vitello Tonato
Verse carpaccio met pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Gerookte runderribeye met mangochutney
Amuseglaasje gevuld met vers fruit salade
Beantri ham met meloen
Amuseglaasje met gambaspiesje
Mediterraanse salade met feta kaas en pomodori tomaat
Gerookte eendenborstfilet met chutney
Visschotel gerookte zalm,  pepermakreel, forelfilet en garnalen
Rundvleessalade van het huis
Huisgemaakte tonijnsalade met appel
 

“Live Cooking” op de lavasteengrill door onze koks

Varkenshaasmedaillons
Ossenhaasmedaillons
Kipfilet met spek omwikkeld
Gamba/spek spiesjes
Kip-sesam spiesjes
Kalfs Rib-eye
Zalm/panga rolletjes
 

Warme bijgerechten op het buffet

Gebakken kriel met spek/ui
Steakhouse frites
Gegrilde groentes
Pepersaus/ Satésaus/ Roomsaus
 
€ 29,50  vanaf 40 personen
 

 


15. Achterhoeks Beenhambuffet

 
2 gesorteerde broodjes per persoon
 

Keuze uit 2 soorten warm vlees

Warme Beenham, Shoarma • Boerenkip of filetrollade (250 gr. p.p.)

Gemengde salade met dressing, Feta kaas en zongedroogde tomaat Rauwkostsalade • Rundvleessalade • Warme satésaus • Stokbrood met kruidenboter • Knoflooksaus • Cocktailsaus

€ 13,50 vanaf 15 personen
Voor  € 2,- p.p. kunt u dit buffet uitbreiden met gekruide mini-krieltjes
 *Let op dit is geen maaltijdvervangend Buffet
 

 


16. Schnitzelbuffet

 
1 VarkensfiletSchnitzel & 1 Kipschnitzel  (a 100 gr.) p.p. • Gebakken champignons en ui • Champignonroomsaus • Zigeunersaus • Rundvleessalade • Gemengde salade met tomaat en feta kaas • Rauwkostsalade • Stokbrood met kruidenboter • Gebakken aardappeltjes met spekjes • Warme groenten van het seizoen

€ 15,95 vanaf 15 personen
 


 

17. Broodje Warm Vlees

 
1 broodje warm vlees (dungesneden fricandeau) of beenham inclusief sauzen (met servet)
€ 3,95    
 
2 gesorteerde broodjes met warm vlees, beenham of roerbakkip inclusief sauzen (in buffetvorm met bordjes, bestek en servetten)
€ 7,50                         
 

Aanvulling: 1

Rijkelijk gegarneerde rundvleessalade en rauwkostsalade
€ 4,95                                      
 

Aanvulling: 2

Rijkelijk gegarneerde rundvleessalade, frisse kip- ananassalade, rauwkost van frisse appel, selderij en ananas, gemengde sla met feta kaas en zongedroogde tomaat
€ 6,50   
vanaf 15 personen
 


19. Dessertbuffetten

 
Om u diner of buffet compleet te maken, hebben we voor u een aantal dessertsuggesties
 

IJsbuffet  

Diverse soorten ambachtelijk schepijs van ijsboerderij ’t Dommerholt IJstaarten • 2 soorten bavaroise • Warme kersen • Chocoladesaus en slagroom
€ 6,50
 

Dessertbuffet 

Div. soorten bavaroise • Ijstaarten • Diverse soorten schepijs • Warme kersen • Tiramisu • Omelet Sieberienne • Verse fruitsalade • Chocoladesaus en slagroom
€ 8,50


Dessert-amuse glaasjes 

Kleine dessert amuse glaasjes gevuld met o.a. hangop met aardbeien • Tiramisu • Panna Cotta met rood fruit •Verse fruitsalade • Chocolademousse • Creme brûlée
€ 7,50 


Chocoladefontijn

Geserveerd met vers gesneden Aardbeien • Ananas • Meloen • Lange vingers • Marsmallows  (alleen in combinatie met dessertbuffet)
€ 4,- per persoon