Gala-Maffia night


Bij dit personeels- of bedrijfsfeest gaan we samen met uw gasten terug naar duistere nachtclubs, illegale drank en verleidelijke vrouwen. Vanavond bent u te gast in de Maffia Party nachtclub van Beneman, niemand minder dan Al Louichi zal u vanavond welkom heten. Bij de deur begint het al, u zult toch echt eerst die twee gangsters moeten overtuigen dat u bij dit personeelsfeest naar binnen mag. Is dat gelukt, dan wordt u in Al Louichi Nightclub gastvrij onthaald door een van zijn glamourmeisjes. Even later bent u een welkomstdrankje, een paar dollars en een verfrommeld papiertje met een nummer erop rijker.Er valt een doodse stilte want Al Louichi komt binnen en vertelt dat men hier in het hol van de leeuw is en dat men goed op moeten letten, want er lopen hier types die het op uw voorzien hebben. Om de tien minuten zullen er twee mensen de strijd met elkaar aangaan en zal er een winnaar zijn.
Ondertussen kunt u in één van de duistere hoeken op uw gemak een gokje wagen in het casino van Lucky Luciano.
De dame van plezier zal de hoofden van de mannen op hol maken, en ook zal onze zeer handige zakkenroller in de rol van ober vele mensen het geld afhandig maken. Onze nerd zit op het verkeerde feestje maar weet toch uw gasten te boeien met zijn zeer vieze plaatjes.
Plotseling worden alle activiteiten gestaakt, zelfs de gok tafels worden stilgelegd….Helaas maakt een politie-inval een abrupt einde aan dit feest. Een geweldig themafeest als invulling voor uw personeels- of bedrijfsfeest.


Prijzen


25-49 personen
€62,50 incl. buffet A

50-100 personen
€57,50 incl. buffet A

Tijdsduur: avondvullend