Openingstijden

 

 

Reserveringen / Catering op maandag / Dinsdag in overleg

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur (woe t/m ma). 
0544 371271


Openingstijden Restaurant/Keuken vanaf 1 april t/m 1 oktober
Woensdag vanaf 16.00 uur 
Donderdag vanaf 16.00 uur 
Vrijdag vanaf 16.00 uur
Zaterdag vanaf 11.00 uur
Zondag vanaf 11.00 uur

 



Italiaans BBQ Smoker Menu 


Salades en brood

Rijkgevulde Italiaanse pastasalade:
Rijkgevulde salade met tricolorepasta, buffelmozzarella, gemarineerde en gegrilde oesterzwammen zongedroogde tomaat, olijven, basilicum en pestodressing.
Geroosterde groentensalade:
Geroosterde Italiaanse groenten zoals Auberigine, Courgette, champignon met Parmezaanse kaas en Balsamico-reductie.
Vitello tonato: 
Kalfsfricandeau met tonijnmayonaise en rucola
Tomaat-olijven salade:
Roma-tomaatjes, zongedroogde tomaatjes, BBq olijven enre verse basilicum
Italiaanse rundercarpaccio:
Dungesneden Runderlende met pijnboompitten, parmezaanse kaas en balsamico dressing
Salade Carprese:
Salade van Mozzarella, basilicum en tomaten


Broodbuffet: 

Assortiment vers afgebakken foccacia’s, ciabatta’s en Turks brood met  roomboter, pomodori- boter , olijfolie, hummus en tapenades
 

Warme gerechten van de grill

Porchetta: 
Italiaans pronkstuk gemaakt van buikspek en varkensfilet van Heyde Hoeven Varken en Italiaanse kruiden.
Bacon-kabeljauwmedaillons:
In bacon gewikkelde kabeljauwfilet met roze marijn.
Italiaans gekruide Rib-eye: van Maisgevoerd Black Angus rund aan het bot gegaard.
Siciliaanse Kip: Knoflook-rozemarijn kippendijen met gegrilde citroen en tomatensaus.
Italiaanse Gamba’s: Gegrilde gamba’s met citrus-thijm en pepertjes.
Roseval aardappelen met rosemarijn, knoflook en zeezout
 
€ 34,50 per persoon vanaf 35 personen