Openingstijden

 

 

Reserveringen / Catering op maandag / Dinsdag in overleg

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur (woe t/m ma). 
0544 371271


Openingstijden Restaurant/Keuken t/m 31 december.
Woensdag vanaf 17.00 uur 
Donderdag vanaf 17.00 uur 
Vrijdag vanaf 17.00 uur
Zaterdag vanaf 15.00 uur
Zondag vanaf 11.00 uur

 



Italiaans BBQ Smoker Menu 


Salades en brood

Rijkgevulde Italiaanse pastasalade:
Rijkgevulde salade met tricolorepasta, buffelmozzarella, gemarineerde en gegrilde oesterzwammen zongedroogde tomaat, olijven, basilicum en pestodressing.
Geroosterde groentensalade:
Geroosterde Italiaanse groenten zoals Auberigine, Courgette, champignon met Parmezaanse kaas en Balsamico-reductie.
Vitello tonato: 
Kalfsfricandeau met tonijnmayonaise en rucola
Tomaat-olijven salade:
Roma-tomaatjes, zongedroogde tomaatjes, BBq olijven enre verse basilicum
Italiaanse rundercarpaccio:
Dungesneden Runderlende met pijnboompitten, parmezaanse kaas en balsamico dressing
Salade Carprese:
Salade van Mozzarella, basilicum en tomaten


Broodbuffet: 

Assortiment vers afgebakken foccacia’s, ciabatta’s en Turks brood met  roomboter, pomodori- boter , olijfolie, hummus en tapenades
 

Warme gerechten van de grill

Porchetta: 
Italiaans pronkstuk gemaakt van buikspek en varkensfilet van Heyde Hoeven Varken en Italiaanse kruiden.
Bacon-kabeljauwmedaillons:
In bacon gewikkelde kabeljauwfilet met roze marijn.
Italiaans gekruide Rib-eye: van Maisgevoerd Black Angus rund aan het bot gegaard.
Siciliaanse Kip: Knoflook-rozemarijn kippendijen met gegrilde citroen en tomatensaus.
Italiaanse Gamba’s: Gegrilde gamba’s met citrus-thijm en pepertjes.
Roseval aardappelen met rosemarijn, knoflook en zeezout
 
€ 34,50 per persoon vanaf 35 personen