Schermen

 
Op zoek naar een leuke, originele en uitdagende activiteit? Pak dan de handschoen op en laat u uitdagen voor een workshop schermen.
Deze workshop is al snel geschikt voor iedereen en er zijn geen wachttijden. Iedereen is tegelijk bezig en heeft een eigen uitrusting.
U wordt door een voormalig bondscoach of oud international perfect begeleid. U krijgt uitleg over de schermsport om vervolgens zelf aan de slag te gaan. We beginnen met enkele basisbewegingen en na enige oefening en spelvormen staat u al snel te schermen. Na ongeveer een uur bent u er klaar voor om de ander uit te dagen voor een duel ! Schermen is een sport die inspanning vereist. Het is verstandig hier rekening mee te houden. Deelnemers worden aangeraden makkelijk zittende (sport)kleding mee te nemen. Uiteraard kunnen wij de intensiteit aanpassen naar uw wensen.
De workshop wordt op luchtige en aangename wijze gegeven door topinstructeurs waardoor u zich aan het einde een echte schermer voelt en terug zal kijken op een onvergetelijke workshop.


Prijzen


15-25 personen  
€27,50 p.p.


26-50 personen
€25,00 p.p.

> 51 personen
€22,50 p.p.