Kleiduifschieten

 
Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een groepsuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje, buurtfeest of vrijgezellenfeest? Kies voor een spectaculaire buitenactiviteit in de Achterhoekse natuur. Maak kennis met de sport van het kleiduivenschieten. Deze outdoor sport is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De spel- en schietvarianten zijn uiterst gevarieerd, inkomende, afgaande en dwarsvliegende duiven, rabbits of haas en doubletten.
Van bedrijfsuitje tot familiedag.
Heb je collega’s die wel te porren zijn voor een sportieve uitdaging? Hebben ze bovendien een snel reactievermogen of willen jullie dat juist testen? Bij kleiduivenschieten gaan sportiviteit, spanning, vaardigheid en gezelligheid samen. Ontdek deze sensatie.
Kleiduivenschieten in zomer en winter
Er wordt geschoten onder alle weersomstandigheden. Pas daarom je kleding op het weertype aan, een lekker warm jack in de winter en bij nat weer adviseren we waterdichte schoenen. Kies sowieso voor gemakkelijk zittende kleding met stevige schoenen.
Buffetten en barbecue
Samen met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties kun je, naast het neerzetten van de sportieve schietprestatie, de activiteit afsluiten met een heerlijk warm en koud buffet, barbecue of stampottenbuffet.


Prijzen


Vanaf 10 personen
€55,00  incl. buffet / BBQ

Tijdsduur: 1,5 uur (schieten)